Bättre sent än aldrig

Ja men lite så är det ju, eller hur?
Nu är det några veckor sen vi kom hem från Mexico och tiden är hemma har rullat på i ett fasligt tempo med jobb i veckorna och teater på helgerna. Nu är teatern slut och två jobbhelger väntar så då är det lediga vardagar. Skönt!
Här kommer iaf en summering av Mexicoresan.

Ja vad tycker vi om Mexico och Playa del Carmen? 🤔
Vi jämförde mycket med Thailand och maten är bättre i Thailand. Mexikansk mat var över lag väldigt smaklös, finns väl en anledning till att dom har en massa "såser" i olika grader av styrka. Synd att kalla det sås utan det var mer som typ tabasco i konsistens.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

 Tortillas och tomatsallad fick man nästan överallt när man väntade på maten. Största minuset var att det var bönröra i botten på tortillasskålen.

Vädermässigt vinner Mexico för det var bra mycket behagligare värme där. 
Vi hade ju lite otur med vädret första dagarna då det var ganska så mulet. Det blev ju bättre och riktigt bra. Några regnskurar fick vi men det gjorde inte så mycket.

Goda drinkar hade dom oxå och det spelar ju ingen roll vart i världen man dricker dom. Finns ju goda drinkar även i lilla Vingåker. 😜🍹🍹
Sen kan vi ju inte bli bli beskyllda för att leva livet som semesteralkisar för vi fick typ i oss sex drinkar var under 14 dagar. 
(null)

(null)

(null)

(null)

Mycket beroende på att Amanda blev magsjuk i ett par dagar. Förstår att hon inte ville gå ut och äta och dricka då så vi höll oss till ostmackor och colazero under några kvällar. Man överlever på det oxå. 😂

Mycket strandhäng och då blev det mycket böcker lästa. Ska försöka få till det här med bokläsning hemma oxå. 
(null)

(null)

(null)

(null)
  (null)

Vi var på två väldigt bra utflykter.
Vi spelade mycket yatzy och skip bo.
Vi åt mycket saltchips.
Vi shoppade inte så mycket men det var ju bara för att Amanda inte hade riktigt koll på bagagevikten så vi hade på gränsen till övervikt redan på Arlanda när vi skulle flyga ner. Så för första gången vägde min resväska mindre när jag åkte hem.
Vi träffade Spider-Man.
Vi hade en väldigt "rolig" kväll när Amanda fick för sig att hon skulle fotas för ny profilbild. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Dessa poliser som det fanns överflöd av gjorde inte att man kände sig lugn och trygg utan mer tvärtom. På stranden fanns det alltid ett gäng som "övervakade". På gatorna gled dom runt i sina maffiga pickuper och "vanliga" bilar. Alltid beväpnade med stora gevär. 

Man ska ju aldrig säga aldrig så någon gång om många år så kanske man åker tillbaka men det blir isf en annan del av Mexico. 
Planen inför nästa vinterresa var Vietnam men det får nog vänta och skjutas på framtiden då andra äventyr väntar.

Men i det stora hela är vi nöjda med resan iaf.
(null)

(null)
Så tummen upp för det!