Livet lagom...........

..........då var det dags att ta tillbaka livet lagom igen. Inte för att vi frossade under Thailands veckorna men det är ju inte som hemma iaf. Man rör ju på tok för lite på sig. Jodå löparskorna och träningskläder var med men dom låg så bra i resväskan. Jo men skorna och linnet var på en gång, när vi var vid Tigertemplet och gick uppför trappan. Men resten av tiden låg dom bra där dom låg.
Vilket resulterade i lite plus på vågen, 1,5 kg. Ingen större katastrof men nu ska dom och några till jobbas bort.
Förra veckan fick jag till 3 pass på gymmet, 4 promenader och cirkelträning igår. Det är jag så nöjd med. Matbiten är jag inte lika nöjd med. Det fanns ju fortfarande lite godis kvar hemma sen jul men nu är det slut. Bra jobbat! 😱🤔 
Nu blir det ordning även på den delen, hoppas jag iaf. Får helt enkelt planera bättre vad gäller maten och hålla mig till planeringen.
Nu ska jag göra köttbullesmet innan jag tar en promenad. Sen rulla köttbullar innan gymmet och middag hos lillebror innan jobbnatt. 👍🏻👊🏻💪🏻 Köttbullarna är till morgondagen för att har jag tur så sover jag bra imorgon och då är det bra att vara förberedd. 
Näe hörrni nu kör vi på. Måste sätta upp några mål på vägen oxå men det får bli lite senare för just nu och ett par veckor är det mycket annat som ska fixas. (null)

Dagens goda brunch, pannanplättar och hallon. Kan jag rekommendera.