Ullsvin, vegetarisklunch, go’kakor och utmaningar

Nu var det ett tag sen jag var här och uppdaterade. 
Vaknade alldeles för tidigt tycker jag. 7.19!! Kom då på att klockan var på vintertid så då var det ju inte alls så tidigt. 😂🤪

Jag har ju skrivit om dom tidigare men måste göra det igen. Dom är så fulaöta dom där krulliga grisarna, ullsvinen. Jag var lite fascinerand av dom när jag såg dom första gången för fem veckor sedan. Gick förbi dom häromdagen med syrran och hon blev lika fascinerad hon. Igår var det Amanda och Jessica som fick se dom och dom var väldigt fascinerade.
(null)

(null)

(null)

(null)

Den här är inte jättemysig, jäklar vilken käft han har.
När tjejerna var här igår så skulle vi testa något nytt, nämligen halloumicarbonara. Det var riktigt gott. Kommer att göras fler gånger. Jätteenkelt var det oxå. Receptet hittade jag på bakamedfrida.

(null)

(null)

(null)

Om det nu inte hade blivit gott så hade jag ju bakat, enligt mig, godaste kakorna. Dumlekakor!!! Så gott!
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Så är det ju det här med mina utmaningar. Snart är det slut på oktober och i och med det även slut på promenadutmaningen. Den har inte varit några problem med, den är ju rätt så enkel ändå. På med bra skor och sen ut i minst 25 minuter. Den borde verkligen alla klara av. 
(null)

(null)

(null)

Sen har vi 100 dagars utmaningen, där det ska röras på sig en timme om dagen under just 100 dagar i sträck. Den går oxå bra, nu är det ju bra när man kan kombinera sina utmaningar. Vi började 1/8 och ska hålla på till 8/11. Jag har missat 4 dagrar alltsom allt och det var i september som det inte ville sig riktigt. Måste säga att det går lättare och lättare för varje vecka. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Jag har spelat tennis, promenerat, cyklat, kört på gymmet, tränat hemma med kettelbells, indoorwalking, promenerat i kombination med styrka och pulshöjande övningar och så simmat en gång i veckan. Det är nog därför det går så bra, just för att jag varierar min träning.
Eller vad vet jag? Kanske bara är viljan som gör det?
Vad ska jag hitta på för utmaning sen då? 

Nej nu ska jag ta tag i den här dagen, äta och ut och gå sen kanske simma för att avsluta den på bästa sätt, nämligen med cirkelträningen.

Önskar er alla en bra söndag! ❤️