Nu går det så där för fort igen

Det kan ju inte bara vara jag som tycker tiden rusar på alldeles för fort, eller?
Det hinner ju inte bli måndag förens det är söndag igen.
 Stoppa tiden!
Natten till idag blev den ju en timme tillbaka iaf. Skönt att man inte jobbade natt utan dag, en sovtimme extra var ju inget att klaga på.

Vad har annars hänt i mitt enkla lilla liv den gångna veckan........
Jag gick av i måndags morse och började inte förens lördag morgon, så många lediga dagar utan något inplanerat. Det ni, det trodde ni väl var omöjligt!?
Två pass på gymmet, ett par pw’s, bakat lite, träffat Amanda, fikat med systeryster, Rasmus har flyttat till eget, kören, röjt lite i mitt hem bl.a. 
Rasmus och Sandra har flyttat till egen lägenhet. Om jag tycker det är tomt? Nä, inte ännu iaf. Det kanske kommer senare när jag inte har mer att plocka med och har tröttnat på Netflix och viaplay men då får jag väl skaffa mig en hobby, 😂

Jag bakar ju gärna men skulle jag äta allt skulle jag ju rulla fram. Just nu är jag inne i en period då jag har förbaskat dålig karaktär.
Häromdagen blev jag sugen på saffranskaka men inte på en hel så då såg jag till att träffa Amanda och gå ut och äta med henne och sen fikade hos henne med kakan. Sen fick kakan stanna kvar hos henne. Smart va? Och mycket blev det kvar för vi blev supermätta på  den grillade mackan vi åt innan.

(null)

(null)

(null)

Sen blev jag sugen på drömrulltårta, den gillar Rasmus så det som blev kvar efter att vi ätit av den fick han ta med hem till sig. 

(null)

Sen har jag ju jobbat i helgen så då har det inte bakats. Fast min kära syster bakade kakor idag och levererad till jobbet. Tack!

(null)

Inte blev det någon cirkelträning heller för jag klantade ju till det och la ett styrelsemöte samtidigt. Sååååå klantigt!

Avslutade en bra vecka med en god middag. Det är ju tur att jag tycker om att laga mat för hade jag inte gjort det så hade jag troligtvis inte ätit ordentligt varje dag, för hur kul är det att laga och äta själv. Fast just nu tycker jag att det inte är några problem men det kommer säkert.
(null)

Ikväll när jag kom hem så stod det en present på köksbänken och väntade på mig. En fin lykta från något som heter majaslyktor. Dom säljs till förmån för barncancerfonden.  (null)
Den är rosa, vilket inte syns så bra i bilden och den är jättefin. Tack Amanda! ❤️

 Nu är det väl snart dags att sova men först en film. Imorgon blir det ett pass på gymmet och lite matlagning innan jobbnatt. Måste fixa lite lådor.

Sen väntar kören, klippning av hår, en födelsedag, ett barndisco, Mia Skäringer, fotboll och säkert något mer så den här veckan lär väl springa förbi den oxå.

God natt eller god morgon på er!