Midsommarhelgen

Den inleddes på onsdagen med kransbindning  till stången. Regn och rusk men mycket folk som hjälpte till så  det gick ganska fort att få till kransarna. (null)

(null)

(null)

(null)

Även hon som absolut inte gillar att göra kransarna var på plats. Hon gillar ju det här med traditioner.
Sen blev det torsdag och då blev det fika på jobbet och även hemma. (null)

När lilla systersonen ville ha fika och man slänger ihop en liten tårta som han sen inte hinner fika med för att han blir inringd till att vara med på cup i Örebro.
Torsdagkvällen fortsatte med att det dök upp tre som flyttade in och då blev det fler kransar, dock den mindre varianten.  (null)
Sen blev det grillning och har man bestämt sig för att grilla så gör man det oavsett väder. Iaf om man heter Amanda. (null)

Teamwork med morbror Johan och efter övervägande så åkte filèen in i ugnen.
Sen blev det midsommarafton och det går ju inte alltid som man tänkt sig. Den traditionsenliga potatis och skinklunchen blev det inget av eftersom potatisen aldrig blev påsatt utan det glömdes bort mellan kransar och klänningar. För precis som vanligt så ska ju tider passas. Vi fick helt enkelt slå numret till den lokala pizzerian och äta pizza till lunch.
Det gick bra det oxå. Skinkan och potatisen tog vi igår.
Sen for alla övriga åt olika håll och jag höll mig hemma och städade. 
Klockan fem var det avfärd mot Brevens bruk på cykel för att se på stångresningen där. Kransarna där tar ju betydligt längre tid att göra än våra ekkransar.
Liljekonvaljblad i tusental.
(null)

Vädret var ju inte det bästa så regnjacka och vantar satt bra.
Hemma igen blev det middag hos Camilla och Stefan. Sen hem och i säng. Frös som en gris och trodde det berodde på väder och vind efter cyklingen men vaknade på lördagen och var förskyld. Hals och huvudvärk, hostig och snorig. Men jag tog mig en tablett och förberedde det jag lovat för sen gick jag till Heli och firade midsommardagen.
Vi började med "snittar" och snaps (för dom som vill).
Sen blev det kubb och fotboll och grillat. Ja fotboll på tv, vi var några som absolut ville se Sveriges match mot Tyskland. Därefter skingrades folk åt olika håll och vi blev några kvar som fikade innan jag gick hem och bäddade ner mig.
Det var en trevlig kväll trots förskylning,
Igår fortsatte jag hosta och snora men tvättade lite och mina inneboende städade upp efter sina tre dagars festande. Sen åt vi sen lunch innan dom tyckte sig vara körbara och ge sig hemmåt. 
Ni är välkomna tillbaka! 

Nu är det dags att sparka igång den här veckan och dagen. Om en liten stund dyker min sommarjobbare upp och vill ha frukost. Ja vi börjar vid tiotiden med frukost sen får vi se vad vi orkar göra.