Köpenhamn, bara så där

Jag hade aldrig varit i Köpenhamn och hade inte några planer på att åka dit heller, men sen gick ju AIK vidare i Europa kvalet och skulle möta Nordsjälland. Första mötet var borta i Danmark. Då blev det plötsligt en resa till grannlandet i söder. Tack snälla chefen för att jag fick byta dagar så att jag kunde åka.

Vi tog tåget i torsdags morse och det gick faktiskt riktigt bra, värre på hemresan där vi först var försenade från Danmark till Malmö men eftersom vi var 140 st som skulle byta i Lund så väntade tåget på oss. Sen var det ingen AC i tåget mellan Lund och Linköping. Värmen som råder i detta landet gör att det inte fungerar. Personalen på tåget gjorde vad dom kunde för oss resenärer.  (null)
Jajemen, väta pappersservetter fungerade ett tag iaf. 

Tillbaka till Köpenhamn då....,..... vi kom ner strax efter lunch i torsdags, letade på Hotellet som låg ca 250 m från centralstation. Sen letade vi oss till Gammeltorv där det var samling för avmarschen innan match. 

Stor och liten, då var liten ändå 33 cl men stor var mer än dubbel 75 cl.
Så här lycklig blir man över det. 😂
En god lunch
Redo för match
Vi väntar i värmen.
Vi var några som skulle med tåget till Farum och Right to dream park där matchen skulle spelas.
Det var det mest svettiga upplevelsen någonsin. Det går inte att jämföra med någon annan gäng man svettats. Vi stod som packade sillar i vagnarna, så det var både varmt och trångt. Det var så svettigt så det formligen rann från oss, när det till och med rinner om benen som om man klev ur duschen, ja ni fattar hur svettigt det var. När vi sen kom fram var det ca en kvarts promenad och då blev man ju inte mindre varm.
Framme och inne
På väg mot arenan.
Vilket jäkla tryck det var på läktare.
Tyvärr så lyckades ju inte AIK vinna matchen utan fick stryk med 1-0. Retur hemma nästa vecka så chansen att gå vidare finns fortfarande. 
Tillbaka på centralen och nu var det bara lite käk som gällde innan duschen och sängen.

Dag 2!
 Vi hade några timmar innan tåget skulle gå hem. Vad gör vi? Jo vi valde att gå på Tivoli. En jättemysig park även om man inte åker karuseller så är den värd ett besök, tycker jag. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Vätskepaus
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Där kan man ju snurra runt i 100km/h om man tycker det roar.
Jag som inte åkt en berg och dalbanan på hur många år som helst åkte faktiskt en.
(null)

(null)

(null)
Det var riktigt kul.

Köpenhamn och även Tivoli åker vi tillbaks till en annan gång. Mycket nöjda med det vi hann med att se den här gången. Men nästa gång blir något mer planerad än den här.