Äntligen så kom solen

Igår blev det bara ett kort besök av den, en timme var vi väl på stranden bland molnen men den lyckades tränga sig igenom en liten kort stund.
(null)

Vi gav upp i rättan tid för fy satan vad det regnade sen. TUI människan sa att det brukade regna en halv timme i taget ungefär men det måste vara i någon annan del av Mexico för här höll det i sig längre och många omgångar. En riktig jävla skitdag!
Yatzy, skip boo och Netflix räddade upp den något iaf.
(null)

Men idag ser ni så kom den, den efterlängtade solen.
Kvart över nio var vi på stranden. Så skönt!
Vi var till och med i havet och doppade oss. Men svenskar som vi är så ska man ju hitta något att gnälla på eller? Det blåser för mycket nere vid havet. Den där jäkla sanden är ju inte rolig. Men det överlever vi. Vi fick ju lite färg iaf. 
Efter att ha ätit lunch så bestämde vi oss för att gå hem till den skuggiga innergården och poolen. Rätt bra beslut för våra kroppar tackar oss nog för det.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
 
Så nu ligger vi här i varsin solsäng och njuter av skuggan. Självklart hoppas vi att vädret håller i sig imorgon oxå men för idag räcker det med sol för oss.

Den stora frågan nu är hur vi gör med kvällen? Ska vi orka kamma till oss och hoppa i klänningar och leta på något nyårsfirande eller ska vi skåla in 2019 med cola zero och ett parti yatzy? 
Vi har inte koll på vad som händer här. Vi har bara sett att en restaurang som fixade till för lite firande. 
Men måste erkänna att det kvittar mig, jag kan absolut dricka cola och spela yatzy.

Gott slut på er!! 🥂🎉🎊