God morgon!

Soligt och fint ser det ut att vara. Men innan jag har tagit mig ur sängen och kommit ut har solen säkert hunnit försvinna. 😂 
Nu har det hunnit gå några veckor på 2017. Hur är det med nyårslöften? Är det någon som har det nu för tiden? 
När vi stod på stranden på Koh Lanta och skålade in nyåret så frågade Rasmus oss om vi hade några nyårslöften. Vet inte om vi hade några löften direkt men det jag vill är att komma tillbaka där jag var i mitt tänk med mat och träning som jag var förra året, innan i höstas. 
Började ju att "tänka om" i april. Kom i gång riktigt bra med både träning och mat. Men sen kom den dära operationen av sköldkörteln i september. Innan den var jag supermotiverad till träning.
Jag skulle hålla mig borta från träning i två veckor. Det är ju inte lång tid och jag sprang ett par gånger direkt efter det och det gick bra. Var på gymmet max tre gånger. Jag vet inte vad det var men jag hittade aldrig "goet". Fick för mig att simma ist. Gjorde det fem, sex gånger, kändes bra och var faktiskt riktigt skönt. 
Åkte på en liten förkylning med feber och blev liggandes ett par dagar. Sen grå tråkiga november på det.
Det var ju så mycket skönare att gå mellan sängen och soffan och kolla serier på netflix. 
Tog med löparskorna till Thailand. Jo men visst skulle jag väl springa där, eller?  En gång joggade jag. En gång!
 
Jaja!!! Väl hemma igen så var det bara att bestämma sig för att komma tillbaka i rätt spår igen.
Första var att börja äta frukost ordentligt. Jag är ingen frukostmänniska men jag jobbar på det. Har funkat i två veckor nu.
Nästa steg var träningen. Det har gått enligt planen. Gymmet två gånger den här veckan. Ska dit idag oxå. 
Vet inte riktigt om jag ska hitta på någon mer grej inför nästa vecka eller bara låta frukost och träning vara i fokus ett par veckor till innan nästa utmaning. För det finns mer att lägga till. 
 
 
Näe nu är det bäst att gå upp och äta den där frukosten för kl.11.00 har min lillebror beställt kaffe. Tur det finns semmelkladdkaka kvar sen i går så dom får något till.
 
Ha en bra helg! Det ska iaf jag ha.