Hej hopp!

Nu är jag här igen efter ett uppehåll på några veckor. 😉Vad ska jag dela med mig av idag då? Jo, en "utmaning" som jag hoppat på. En utmaning om "bättre sommarform". Det är en tjej som utbildar sig till PT som håller i den. Man väljer själv vad man vill med utmaningen och eftersom jag har en rygg som inte är helt okej tänkte jag få hjälp med den. Tyckte det vore bra att få tips om träning för den. Så jag anmäler mig och svarar på en rad frågor om vad jag gör nu och vad jag vill. Får ett träningschema och den 1 april ska vi börja. Vi är 8 st som antog utmaningen och har en fb grupp. Sen kommer då 1 april och man ska väga in sig och mäta midjan. Ojojoj!! Där och då inser jag att det finns mer än ryggen att fokusera på, nämligen vikten. 😞 Så det är bara att tänka till på vad man stoppar i sig. Det här med mellanmål är verkligen inte min grej. Det är inte det att jag inte vet vad jag ska äta utan att verkligen göra det. På jobbet funkar det bra gör där har man ju pausar. Hemma "glömmer" jag ju bort det. 😉 Träningen med 2 styrkepass och 1 konditionspass funkar oxå bra och däremellan promenader. Dom får jag inte alltid tid till men jag jobbar på det. Köpte nya skor, ett par till promenerandet och ett par att springa i, tog på mig "gåskorna" och gick en halvmil. Resultatet blev då lätt skav på ena hälen. 😠 Men nu är det läkt så dom ska nog få en runda om en stund.
Men nu till det lite roliga. Idag har vi kört halva tiden, 4 av 8 veckor. Resultat har det blivit. - 4 kg och 5 cm mindre i midjan. 👍 Även på gymmet visar sig resultaten åt rätt håll. Orken är bättre gällande både uthålligheten och styrkan.
Det här är en några år gammal bild på mig. Här hade jag gått ner 18 kg (ofrivilligt) dom kilona gick jag upp igen och det var på samma vikt jag startade nu som jag hade då. Där jag var efter den viktnedgången skulle jag vilja komma tillbaka till. Jag vet att det går och nu jobbar jag ju frivilligt mot det. Så skam den som ger sig. #jagkanjagvilljagska #detsomintedödardethärdar
Tack till Fredrika som gav mig och oss andra i gruppen den här chansen.