Räddningen kan vara en matlåda

Lagom är bäst! Vad är då lagom? Ja inte är det samma för dig eller mig eller någon annan heller. Det finns nog lika många lagom som människor. 
Själv tycker jag ju som sagt om att ha mycket att göra. Men det är alltid något som blir lite åsidosatt. Den senaste perioden av överfull kalender var det matlagningen som inte fick någon prioritering. Tack och lov för stora barn som kan fixa sin egen mat. Men det är inte kul, men det funkar. Vi brukar ju ha långa middagar, inte ovanligt att vi blir sittandes ett par timmar vid middagsbordet när vi inte har något annat som någon ska iväg på. 
Räddningen när man typ bara kommer hem för väskbyte är ju matlåda som finns i frysen. Storkok  och sen ner i matlådor. Perfekt! 
 
Igår hade jag en storpack med köttfärs. Vi skulle ha köttbullar. Gott att äta men så tråkigt att göra. Så det tänkte jag inte göra på all färsen. Tid hade jag inte heller. Nä lika bra att göra lite matlådor när jag ändå var i farten. Det blev köttfärslimpa och köttfärssås. 
 
 
Nu återstår bara det "lilla" problemet att få plats med alla lådorna i frysen. För här blev det inget lagom utan lite för många. Så nu är det bara att pussla in dom för bra att ha är dom verkligen.